رئیس پلیس راه مازندران: محور چالوس در روز‌های چهارشنبه و جمعه مسدود است قاتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد «دیوانه کویر» به هلاکت رسید/ کشف تیربار، آرپی‌جی از باند قاچاق مواد مخدر شناسایی ۱۱ باند فروش موادمخدر در فضای مجازی/ اینستاگرام در صدر فروش رگبار باران در ۶ استان/ احتمال بروز گردوخاک در تهران برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا/ انتخاب ۳۰ هزار نفر طی ارزیابی و گزینش حکم قصاص قاتل کودک ۴ ساله دامغانی اجرا شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک کارتونیست فیزیکدانانMIT به مناظره ۹۸ ساله اینشتین و بور پایان دادند نامگذاری ۹ معبر شهر تهران به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه + اسامی این استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند توضیحات وکیل خانواده الهه حسین نژاد از آنچه در دادگاه گذشت هواشناسی ایران۱۴۰۴/۵/۷؛ هشدار ناپایداری جوی در ۱۱ استان/ماندگاری هوای گرم تا ۱۱ مرداد انهدام باند مخوف مأموران قلابی در تهران آمار مبتلایان به هپاتیت C در ایران اعلام شد

انجام ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در تهران طی یک هفته

رئیس سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به انجام بیش از ۲۴۰۰۰ مأموریت توسط نیروهای اورژانس تهران در هفته گذشته، از ثبت ۱۶۶۱ مزاحمت تلفنی در مرکز ارتباطات اورژانس تهران در این بازه زمانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمداسماعیل توکلی، رئیس سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی اورژانس 115 طی هفته گذشته در استان تهران اظهار کرد: در هفته گذشته (26 آبان تا 2 آذر ماه) در مجموع 24 هزار و 411 ماموریت در مرکز ارتباطات 115 اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این مأموریت‌ها 5985 مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و 11 هزار و 284 نفر نیز در محل، از خدمات اورژانس استفاده کردند.

 

وی افزود: در این مدت 57 هزار و 478 تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه 1661 تماس (معادل 2.8 درصد کل تماس‌ها) مزاحمت تلفنی برای این مرکز بوده است.

 

توکلی ادامه داد: از مجموع مأموریت‌های ثبت شده طی هفته گذشته، 3758 مورد حوادث ترافیکی (15.3 درصد از کل ماموریت‌ها) و 20 هزار و 653 مورد (84.7 درصد از کل ماموریت‌ها) حوادث غیر ترافیکی بوده است.

 

رئیس سازمان اورژانس استان تهران گفت: در بازه زمانی یادشده، اورژانس هوایی 6 سورتی پرواز داشته است که در پی آن 6 مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته‌اند./ تسینم

ارسال نظر